Въпроси и отговори

foodex.bg

За страницата

Уеб страницата FoodEx.bg предоставя услуга за поръчка на храна за вкъщи или офиса. Food Express е единствено посредник между клиента и заведението за хранене и не предоставя услугата за доставка на готовата храна.
Направете регистрация с бутона НОВ РЕСТОРАНТ, в горната част на страницата. Служител ще се свърже с Вас за допълнителни уточнения и разяснения относно платформата. Вашият профил ще бъде активиран, веднага след получаване на плащането. 
Абонамента в страницата не е на база процент от оборота на заведението за хранене. Цената за ползване на страницата зависи от вида заведението. Цените могат да се определят и от вида на абонамента - месечен или годишен.

Поръчки и плащане

След като клиент направи поръчка от ресторант в страницата, администратора на ресторанта получава веднага заявката в административния панел на ресторанта, както и имейл на електронната си поща.
Всеки ресторант индивидуално може да разреши в профила си дали да приема резервации или не. След направена резервация от страна на клиента, администратора на ресторанта ще получи известие за това в профила си и на електронната поща.
Клиентите ще могат да заплащат поръчките си в брой при доставка от страна на ресторанта или при вземане от място.